Pure Energy Lifestyle Holistic Dog Healing
Holistic Dog Healing

Mountaindrop
100% Mumijo Shilajit

Mountaindrop

De meest krachtige anti-oxidant en immuunbooster! Beschermer van DNA tegen schadelijke invloeden in ons dagelijks leven.

Mountaindrop is een natuurlijke stof die komt van grote berghoogtes uit het Altaï-gebergte in Rusland en staat bekend als Mumio, Mumie, Asphaltum of Shilajit. De nectar sijpelt geleidelijk uit scheuren in de rots op een hoogte van meer dan 3000m boven de zeespiegel. Dankzij het speciale oogstproces blijft de zuiverheid gegarandeerd en blijven de vitale stoffen hun kwaliteit behouden. Geschikt voor mens en dier als basis-supplement.

One drop to boost your day!

Wat is Mountaindrop?
Magie van de machtige natuur

MOUNTAINDROP ondersteunt je mentale, fysieke, emotionele en spirituele functies waardoor je jezelf zult overtreffen. Het wordt met de hand geoogst en met de hand in violet glas gedaan, zodat de druppel zijn vorm en natuurlijke kwaliteit behoudt en beschermd blijft tegen licht.

MOUNTAINDROP is een harmonieus voedingssupplement, rijk aan vitaminen en mineralen in een ionische vorm. Een krachtige synergie van de natuur in elke druppel. In feite is één druppel per dag alles wat je nodig hebt om je fysieke, mentale en emotionele energiepotentieel te ontwikkelen. Ervaar zelf het geschenk van Moeder Natuur met MOUNTAINDROP.

100% Pure

100% pure and natural mumio-shilajit in its original form. Naturally cleaned with pure spring water.

Premium Quality

Premium quality with high biopotential. Special purple glass preserves the original character of the product.

Hand Harvested & Safe

Hand harvested and packed with love. Regular tested to make sure it doesn’t contain any heavy metals.

De gunstige effecten van Mountaindrop Shilajit

Beschermer van DNA, meest krachtige anti-oxidant en immuunbooster.

Heeft:
* een verjongend effect
* significante anti-oxiderende eigenschappen

Ondersteunt:
* mentale en cognitieve functie
* uitgebalanceerd immuunsysteem
* mannelijke en vrouwelijke seksuele functie
* het metabolisme van vetten en suikers

Helpt bij het handhaven van:
* de bot-sterkte en de gezondheid van gewrichten
* balans en comfort van de menstruatiecyclus
* de gezondheid van het urinestelsel
* de gezondheid van de prostaatklier

Helpt:
* om het lichaamsgewicht te normaliseren

Mentale gezondheid:

Je gedachten goed focussen en een goed geheugen mogen niet als vanzelfsprekend worden beschouwd.

Net als spieren hebben mentale en cognitieve functies training en onderhoud nodig. Studeren is een goede oefening voor de hersenen, maar het vereist inspanning en uithoudingsvermogen. Vooral wanneer we ouder worden, verslechteren onze concentratie en geheugen. MOUNTAINDROP ondersteunt de mentale en cognitieve functies.

Bewaar de helderheid, scherpte en focus van je hersenen gedurende je hele leven!

Fysiek Welzijn

De sleutel tot atletische prestaties is doorzettingsvermogen en discipline. Een belangrijk onderdeel van sportbeoefening is rust en ontspanning. De ontwikkeling, het onderhoud en de regeneratie van spierweefsel zijn bepalend voor de atletische vooruitgang. Of je nu op zoek bent naar een gouden medaille of gewoon je eigen record wilt verslaan; duidelijke doelen en efficiënte ondersteuning voor het lichaam zijn essentieel.  Durf je grenzen op te zoeken!

Gewichtsbeheersing

Het is heel eenvoudig om aan te komen maar het is veel lastiger om gewicht te verliezen. Er zijn duizenden ‘succesvolle’ diëten om snel het gewenste gewicht te bereiken. Zonder blijvende aanpassingen aan onze levensstijl zul je snel weer terug vallen op je oorspronkelijke gewicht. MOUNTAINDROP  helpt het lichaamsgewicht te stabiliseren en ondersteunt het metabolisme van vetten en suikers. Kies een levensstijl om je gewicht te behouden zonder al te veel extra moeite en opoffering!

Hormoonbalans

Bij vrouwen speelt de hormonale balans een belangrijke rol bij tevredenheid en algemeen welzijn. Regelmatige menstruaties zonder premenstrueel syndroom (PMS), een gezond urinewegstelsel en een eenvoudige menopauze-overgang dragen bij aan een gelukkig leven. Voorkomen is beter dan genezen! MOUNTAINDROP ondersteunt de vrouwelijke seksuele functies, helpt de balans en het comfort van de menstruatiecyclus te behouden, helpt het lichaamsgewicht te normaliseren en helpt de gezondheid van het urinestelsel te behouden. Geniet van je vrouwelijkheid!

Het gebruik van Mountaindrop Shilajit

Het product wordt één keer per dag ingenomen, opgelost in warm water of thee met een temperatuur tot 39°C. Gefilterd en niet-gechloreerd water wordt aanbevolen. De initiële dosering moet de grootte van een tarwekorrel hebben en later tot de grootte van een erwt. Ghee (geklaarde boter), kokosolie of honing kan ook aan de oplossing worden toegevoegd.

INTAKE: Breek met een lepel een stuk shilajit ter grootte van een tarwekorrel of ter grootte van een erwt af en los het op in 200 ml vloeistof. Shilajit lost binnen enkele minuten volledig op. Roer en consumeer.

De aanbevolen dagelijkse inname (0,2 tot 0,6 g) mag niet worden overschreden.

Na drie weken inname wordt een pauze van een week aanbevolen.

Shilajit kan op verschillende manieren gebruikt worden! Het is een uitstekend ingrediënt voor regeneratiedrankjes, smoothies en culinaire specialiteiten. Het werkt ook goed samen met andere voedingssupplementen, voedingsmiddelen en superfoods, omdat het hun potentieel versterkt en verrijkt.

Op het gebied van cosmetica wordt shilajit gebruikt voor de bereiding van peelings, wraps en zalven, die door hun hoge efficiëntie uitstekende resultaten opleveren. Shilajit bevat geen allergenen en is geschikt voor alle huidtypen.

Ga naar de webshop om direct te bestellen

Wil je graag de uitgebreide informatie ontvangen? Vraag dan naar onze brochure via het contactformulier.